Succesvolle Energetische Kaartlegging Workshop

De kennismakingsdagen op 24 en 25 januari werden goed bezocht. De deelnemers vonden hun eerste ervaring met de energetische kaartlegging verrassend en verrijkend.

Wil je meer weten over energetische kaartlegging? Bekijk dan deze pagina of maak direct een afspraak voor een sessie.

Recensie

Lieve Mildrid,

Op aanraden van een goede vriendin kwam ik bij jou voor een kaartlegging met de dierenkaarten. De ontvangst was warm en hartelijk. Het voelde meteen vertrouwd! Je voelde mijn energie heel goed aan.
De kaartlegging was bijzonder treffend voor mijn situatie. De boodschappen van de kaarten waren duidelijk. Ze gaven mij inzicht en maakten mij ervan bewust waar ik me het best op kan focussen. Ik ging blij naar huis en kom zeker bij je terug. Ik zou dit iedere persoon die meer inzicht wil krijgen in zijn eigen situatie of wil weten waar de focus op gericht mag worden, aanraden bij jou langs te komen.

Liefs, Iris

Hoi Mildrid,

Ik zag op Facebook iets voorbijkomen over een kaartlegging. Ik was erg benieuwd wat en hoe dit zou zijn, dus heb ik mij aangemeld. Bij binnenkomst stelde Mildrid zich voor en werd uitgelegd wat deze kaartlegging inhoud. Ik vond het erg leuk om mee te maken. Het is niet zo dat er wordt verteld wat er over een week ofzo gebeurd. Maar het maakte voor mij heel veel dingen duidelijk. De dingen waar ik steeds tegenaan loop en wat mijn kracht is. En waar ik vroeger stond en nu sta en de toekomst Erg leuk en goed om te doen. Bedankt Mildrid voor deze sessie.

Groetjes Louisa

Hoi Mildrid,

Een paar weken geleden ben ik bij Mildrid langs geweest voor het kaartleggen. Ik vond het een hele leuke en bijzondere ervaring. Het was echt van toepassing op mijn situatie, vooral omdat Mildrid erg goed kan uitleggen wat de kaarten betekenen. Ik kom zeker nog een keer terug en ik kan iedereen aanraden om een keer bij Mildrid langs te gaan!

Groetjes Esther

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *