Workshop Vitadem

Via een kennis kreeg ik een tip voor een ademhalingscursus om uit je hoofd te komen. Denk veel te veel na. Ik ging er met open vizier heen, niet geschoten is altijd mis.

Marcel Schenk

In een gemoedelijke sfeer werd ik de eerste avond ontvangen en leerde de eerste oefeningen.

Kreeg de opdracht mee dit thuis regelmatig te doen. Dat ging verrassend goed. Na de tweede avond werd het wat uitgebreid en ging ik er weer een week tegen aan, en merkte inderdaad dat ik rustiger werd in mijn hoofd.

Op de laatste avond weer wat dingen geleerd en nu volhouden, kreeg motivatie dat het werkte. Mede door de vriendelijke omgeving wat mij gerust stelde.

Marcel Schenk
Projectleider ICT

Ynet

“Als schermleraar, met daarnaast een drukke baan, heb ik soms een gevoel van grote gehaastheid. Mildrid leerde me dat goed, bewust en rustig ademhalen heel belangrijk is. Mijn lichaam kan alles dan beter aan.We hebben samen geoefend, en ik pas het nog steeds dagelijks toe. Lieve Mildrid, dank je wel!”
– Ynet Buurman


“Hallo ik ben Milly van Hek en heb van Mildrid de ademhalingsoefening goed geleerd. Jarenlang had ik last van krampen in mijn benen, armen, borst en vingers. Al drie jaar lang kom ik om de drie weken bij mijn ontspanningsmasseuse vanwege extreme nek, rug en schouderklachten. Alles zat daar vast door een verkeerde werkhouding in combinatie met laptop en de steeds toenemende stress van werk. Toen ik bij Mildrid kwam, legde zij mij uit hoe ik de ademhalingsoefening moest doen op haar spijkermatje. Ik moest haar beloven om het 21 dagen achter elkaar te doen. Tja, als ik wat beloof dan doe ik dat ook. Toen ik ermee begon had ik enorme last van mijn rechter elleboog, ik kon hem bijna niet bewegen en was al gewend om met links de balken te gooien naar mijn hond. De 3e dag, ik deed de oefening ‘s ochtends en ‘s avonds, merkte ik al direct dat mijn elleboog minder pijnlijk werd. Een paar dagen verder merkte ik dat mijn schouders en nek niet meer zo vast zaten. Met sporten kreeg ik geen krampen meer in mijn hartstreek of kuiten. Helemaal prettig was dat mijn buik niet meer zo opgeblazen was na het eten. Voor mij nog meer redenen om ermee door te gaan. Inmiddels ben ik geloof ik al 9 maanden verder en doe het nog steeds elke ochtend en soms ook voor het slapen. Ik combineer het nu zelfs met mediteren en mudra’s. Ik voel me er zeker veel beter door, heb meer energie en ben er rustiger door geworden. Inmiddels heb ik het ook aan anderen verteld. Van een vriendin die het ook 21 dagen van mij moest doen, kreeg ik ook positieve reacties. Zij had veel minder pijn in haar lichaam en kon er goed van slapen. Zij was benieuwd wat er gebeurde als zij er mee stopte. Al haar klachten kwamen snel weer terug en zij is meteen weer die oefening gaan doen. Voor mij is het nu een gewoonte net als douchen en tandenpoetsen. Ik zeg doen!” 

– Milly van Hek

Sam Flink

“Drukte en stress zijn bijna onlosmakelijk met onze moderne levensstijl er zitten te weinig uren in de dag en zowel zakelijk als privé zijn er verplichtingen. Indien die drukte langer aanhoudt ga je vroeger of later vanzelf bepaalde klachten krijgen, bijvoorbeeld hoofdpijn of spierspanning. Je eigen ademhaling is dan zo ongeveer het laatste waar je aan dacht als mogelijke oorzaak EN oplossing! In de workshop ‘energetische ademhaling’ leer je allereerst terug te gaan naar de basis, een goede en rustige ademhaling, of zoals Mildrid dit omschrijft: “om goed te ontspannen dien je allereerst rustig te leren ademen”. Dit lijkt eenvoudig, maar niets is minder waar. Het bereiken van een rustige en regelmatige ademhaling zal een ontdekkingsreis blijken. Je leert nieuwe dingen die je vooraf niet hebt kunnen voorstellen. Je leert je echt te ontspannen en je gedachten leeg te maken. Ik kan deze workshop dan ook van harte aanbevelen aan een ander! PS: een niet onbelangrijke tip: oefen elke dag en maak aantekeningen. Je kunt dan goed zien dat sommige klachten echt verdwijnen en dat geeft dubbel energie.”
– Sam Flink

Workshop kaartleggingen

“Ik vond de kaartlegging heel bijzonder. Heb nog nooit eerder een kaartlegging gedaan en zeker niet met dierenkaarten. Ik vond het ook heel verrassend wat eruit kwam en hoe je mijn kaart bijna meteen goed had. 
Ik kan er zeker wat mee. Het was ook een soort bevestiging en aanmoediging voor het proces waar ik in zit. Ik verwachtte niet veel, maar hoopte wel een aanmoediging te vinden en geloof er ook in dat je de kaarten krijgt die je op dat moment nodig hebt. De 19 van de buffelkaart is trouwens ook mijn geboortedag. Ik zou het zeker bij anderen aanbevelen.”
– Marjolijn Scholman

“Ik had nog nooit een kaartlegging meegemaakt en had ook geen idee wat dit voor mij kon betekenen. De tarotkaarten gaven mij inzicht in het komend jaar. Waar ik behoefte aan heb om een beter en gelukkiger leven te verkrijgen en wat ik er aan kan doen om deze behoeften te vervullen. Geen wazige aanbevelingen maar duidelijke instructies waar je wat mee kunt. De medicijnkaartenlegging gaf mij inzicht in de positieve krachten die ik in mij heb middels door mij getrokken dierenkaarten. Vaak is het moeilijk om ingesleten patronen te veranderen, hier is zelfvertrouwen en moed voor nodig. De kaarten gaven mij zelfvertrouwen. Ze lieten mij zien welke krachten en gaven ik in mij heb. Ook kwamen er zaken naar voren waar ik aan moest gaan werken of valkuilen waar ik voor moest oppassen. Ik zie de uitkomst van de leggingen als een verrijking van mijn geest en ga er mee aan de slag.”
– Albertine Modes

“Ik heb een sessie gehad met medicijn kaarten en tarot kaarten.Voordat we begonnen eerst concentratieoefeningen gedaan , wat een hele goed voorbereiding was voor de sessies.Duidelijke en uitgebreide uitleg van de kaarten.  Vele dingen werden bevestigd   en na afloop krijg je handvatten meer om verder te gaan .Dit is zeker een aanrader om te doen . Een hele goede kaartlegging.”
– Regina van Dijck

“Een kaartlegging van Vitadem is voor mij zeer waardevol. Het brengt mij een positief gevoel, draagt bij aan mijn zelfbewustwording en geeft mij nieuwe inzichten. De uitkomst van de kaarten waren passend bij de situatie waar ik mij nu in begeef. Dit gaf mij de bevestiging om te vertrouwen op mij mezelf en extra inspiratie en motivatie om volgende stappen te nemen in mijn persoonlijke ontwikkeling. 
Ik heb al meerdere kaartleggingen gedaan bij Vitadem, want Mildrid heeft een goede energie, het voelt heel vertrouwd en zij is helder en duidelijk in haar adviezen. Kortom: Een kaartlegging bij Vitadem is een verrijking voor jezelf! Ik zou het iedereen aanraden.”

– Jane Wijbers

“Ik heb een zeer prettige sessie gehad bij Mildrid. Ze wist in de legging exact mijn krachten en zwaktes aan te geven. Verder heeft ze me duidelijk aan kunnen geven hoe ik verder moet. De sessie heeft mij goed gedaan. Ik raad een sessie met deze lieve en kundige vrouw echt aan!”
– Yvonne Maas

“Vanuit Ysselsteyn naar Bergschenhoek, heb ik voor de eerste keer kennis gemaakt met tarot kaart lezen. Van het begin tot het einde van de sessie, was het voor mij een belevenis. Vele kaarten die getrokken waren hadden rake vlakken met mijn persoontje. Verleden, heden en toekomst werd duidelijk weergegeven door jou. Ik vond het verbazend wekkend hoe jij dit kan. Ik ben nog steeds versteld dat jij via energie overdracht tot zulke resultaten kunt komen.”
– Helma van Empel

“Wat heb ik een mooie en een bijzondere avond gehad. Eerlijk gezegd had ik zo iets van “dit is niks voor mij, veel te nuchter voor”. Maar wat heb je mij overdonderd met de kaartlegging. Het was een bijzondere sfeer en totaal niet zweverig. De kaarten hebben mij duidelijkheid en rust gegeven. Nogmaals bedankt hiervoor!”
– José Wildenberg

“Mildrid, ik wil je bedanken voor het eerlijke en fijne consult. Na afstemming van onze energie, komen wij samen uit op de door mij getrokken persoonskaart. Deze kaart bevat een wijze les voor dit moment. De overige kaarten vullen het verleden heden en toekomst aan. Deze kaarten kan jij intuïtief zeer begaafd verwoorden en uitleggen. Al met al was het een bijzondere ervaring, die ik iedereen van harte kan aanbevelen.”
– Loes de Klerk

F”Lieve Mildrid, Voor mij was dit een eerste ervaring met medicijn kaartlegging. Het was helder en duidelijk. Je bevestigde een hoop dingen en kon me precies vertellen waar de knelpunten zaten. Je hebt mij in de  goede richting gestuurd om verder te gaan en het heeft mij ook weer kracht en moed gegeven. Ik heb er heel veel aan gehad en zal alles wat je mij verteld hebt zeker meenemen komende tijd en kom zeker bij je terug voor een vervolg. Heel veel dank.”
– Joyce Roukes

EDe kaartlegging met dierenkaarten heb ik cadeau gekregen van mijn nichtje. Onderweg naar Mildrid was ik best nieuwsgierig en vroeg me af of ik ook via de kaarten een bericht van de overzijde kon verwachten. Na de hartelijke ontvangst van Mildrid voelde ik me helemaal op mijn gemak. We zijn gestart met een ontspanningsoefening. Daarna mocht ik een kaart trekken. Ik nam de kaart uit de waaier en slaakte een verassende kreet. Mildrid ging visualiseren en vertelde mij dat ik de vlinder had getrokken. Dat klopte, de vlinder, die als tattoo op mijn arm staat ter nagedachtenis aan mijn moeder. Dat was de reden dat ik zo spontaan reageerde. Voor mij was dit het antwoord op de vraag die ik me in de auto had gesteld. Ook de verdere legging heb ik met verbazing aangehoord. Mildrid die met grote precisie de vinger op de zere plek kon leggen. Er waren een hoop aanwijzingen die ik nodig had om te horen en ik kon me er ook goed in vinden. Toen begon ook de TV nog uit zichzelf, wat een energie voelde ik toen in de kamer. Een echte aanrader als je eens voor jezelf wilt kijken waar je op dit moment staat in het leven en wat je leermomenten zijn. Ik heb een hoop goede tips gekregen van Mildrid waarmee ik echt verder kan. De verandering is ook diezelfde dag ingezet en zelfs mijn man heeft dit opgemerkt. Over een bepaalde tijd ga ik zeker nog een keer terug om te kijken wat er allemaal veranderd is en wat ik dan nog mag leren. Monique Deurlings